OPSTALDNING

Pr. 1/8-18 omlægges stalden til udelukkende at omfatte træpillebokse. Hvis man ønsker at stå på halm er dette kun muligt i udeboksene. Udmugning på "stor pakke" tilbydes kun på træpiller.

Se mere under prislisten opdateret 1/11-18, nu opstaldning fra kun 1300kr. pr md.

Foldordning varetages af staldpersonalet i både hverdage og weekender på timefold og fællesfold.

Der er et depositum ved opstaldning af hest/pony på 1500kr. Der er 1 md opsigelse af boksen.

Opstaldning og ridning i klubben kræver medlemskab. Der tilbydes ikke stævnemedlemskab.

FACILITETER

Det er muligt af få både facilitetskort på dags og månedsbasis. Vi har åbnet op for at kontingentet kan afregnes på md-basis for ryttere der kommer udefra og rider undervisning.

For medlemmer (450kr u. 18 år og 540kr over 18 år)

25 kr. for facilitetskort i forbindelse med undervisning

250 kr. for månedskort

For ikke medlemmer

50 kr. for dagskort

Kontakt Sine på bogholderi@vardesportsrideklub.dk

Det er muligt at spare administrationsgebyr, hvis man modtager én samlet regning for den periode man ønsker ridehuskort.

PRISLISTE 25/11-18

UNDERVISNING

Dressurundervisning ved Vibeke Vestergaard

Vibeke Vestergaard har mange års erfarring med undervisning af pony-og heste ryttere på alle niveauer og uddanner selv heste til Grand prix.

Enetime 30 min - 175 kr. for opstaldere og elevryttere der rider på deres dag.

Enetime 30 min - 200 kr. for ryttere udefra + medlemskab.

Undervisning aftales direkte med Vibeke tlf. 2782 6381

OM VSRK

Varde SportsRideKlub er stiftet i 2013.

Klubben er støttet af Varde kommune og har elevskole, opstalding, undervisning og stævner i både spring og dressur.

Sidst opdateret 17/11-17

KONTAKT BESTYRELSEN