OPSTALDNING

Pr. 1/8-18 er stalden omlagt til udelukkende at omfatte træpillebokse. Hvis man ønsker at stå på halm er dette kun muligt i udeboksene. Udmugning på "stor pakke" tilbydes kun på træpiller.

Se mere under prislisten opdateret 1/11-18, nu opstaldning fra kun 1300kr. pr md.

Foldordning varetages af staldpersonalet i både hverdage og weekender på timefold og fællesfold.

Der er et depositum ved opstaldning af hest/pony på 1500kr. Opsigelse af boksen skal varsles løbende måned + 1 måned.

Opstaldning og ridning i klubben kræver medlemskab. Der tilbydes ikke stævnemedlemskab.

FACILITETER

Det er muligt af få både facilitetskort på dags og månedsbasis. Vi har åbnet op for at kontingentet kan afregnes på md-basis for ryttere der kommer udefra og rider undervisning.

For medlemmer (450kr u. 18 år og 540kr over 18 år)

25 kr. for facilitetskort i forbindelse med undervisning

250 kr. for månedskort

For ikke medlemmer

50 kr. for dagskort

Kontakt Michelle på bogholderi@vardesportsrideklub.dk

Det er muligt at spare administrationsgebyr, hvis man modtager én samlet regning for den periode man ønsker ridehuskort.

PRISLISTE 25/11-18

UNDERVISNING

Dressurundervisning ved Bettina Bech

Bettina Bech tilbyder dressurundervisning på VSRK hver onsdag eller efter aftale.

Enetime 30 min - 175,- for opstaldere.

Enetime 30 min -200,- for ryttere udefra + medlemskab.

OM VSRK

Varde SportsRideKlub er stiftet i 2013.

Klubben er støttet af Varde kommune og har elevskole, opstalding, undervisning og stævner i både spring og dressur.

Sidst opdateret 22/5-2019

KONTAKT BESTYRELSEN