Undervinsing

Springundervisning ved Tommy Lundby

Varde SportsRideKlub tilbyder springundervisning hver onsdag eftermiddag/aften ved beriderTommy Lundby.

Tilmelding til Majbritt Pedersen 29609242.

Priser:

Holdtimer ( fast tilmelding en mdr. af gangen).

Opstaldede på Varde Sportsrideklub 175,00 kr. pr. gang.

Udefrakommende 200,00 kr. pr. gang.

Enetimer:

Opstaldede 275,00 kr. pr. gang.

Udefrakommende 300,00 kr. pr. gang.

Profil

Jeg er uddannet berider under Jon D. Pedersen og har mere end 30 års erfaring med dressur og spring – herunder uddannelse af Grand Prix heste. Jeg har bl.a. arbejdet 5 år i Tyskland og 5 år i Norge. Ydermere har jeg haft salgsstald i Oksbøl. Jeg underviser fortsat i spring i Norge.

Som berider er det mit arbejde at uddanne både heste og ryttere. Jeg rider og underviser ud fra hestens præmisser og lytter meget til hestens signaler under ridning.

Jeg lægger altid stor vægt på, at både hest og rytter får en god oplevelse. Rytterens glæde ved ridning smitter ofte af på hesten, som derved også bliver mere samarbejdsvillig. Det er derfor også vigtigt ikke at forcere træningen af hesten, men afpasse den efter hestens formåen, således træningen bliver en god oplevelse for hesten.

På den måde forsøger jeg også at lære mine elever at behandle hestene ordentligt, og lære dem at det er muligt at få hestene frem i topkonkurrence uden at anvende tvang eller unødigt pres overfor hesten.

Dressurundervisning ved Gitte Dahl

Varde SportsRideKlub tilbyder dressurundervisning ved eksamineret træner Gitte Dahl.

Priser (30 min):

Opstalere: 175 kr.

Ryttere udefra: 200 kr.

20*60 ridehal eller 20*60 udendørsbane

Alle ryttere skal være medlem af VSRK for at ride undervisning.

Kontakt på Tlf: 28836557 eller info@vardesportsrideklub.dk for spørgsmål undervisning i dressur.

Profil

Jeg har sammen med Conan, som er en vallak på 12 år, jeg selv har uddannet, repræsenteret det danske landshold for youngrider og u25.

Jeg har deltaget ved nordisk mesterskab 5 gange, alle 5 gange med medalje. 2 gange ved Europa mesterskaberne, begge gange med placering i top 4 i B-finalen.

Vi har også deltaget til DM u18/u21/senior og ved flere store CSI** og CSI*** internationale stævner både i ind- og udlandet med flere top placeringer og sejre.

I 2016 vandt vi det indendøres Danmarksmesterskab og i 2017 fik vi sølv til det udendørs Danmarksmesterskab for senior.

Jeg er en meget seriøs person, og som brænder for at se udvikling, både ved mig selv, hestene og andre ryttere.

Jeg underviser på alle niveauer i både spring og dressur.

Jeg syntes en dygtig underviser, er en som underviser, udfra hvad hver enkel har rytter og hest har brug for.

Derfor går jeg meget op i den enkle ekvipage og sørger for at tilrettelægge undervisningen efter hver enkel ekvipages behov/ønsker og ikke mindst niveau.

OM VSRK

Varde SportsRideKlub er stiftet i 2013.

Klubben er støttet af Varde kommune og har elevskole, opstalding, undervisning og stævner i både spring og dressur.

Sidst opdateret 17/11-17

KONTAKT BESTYRELSEN