Undervinsing

Springundervisning ved Tommy Lundby

Varde SportsRideKlub er så heldig at have Tommy til at undervise hver onsdag eftermiddag/aften.

Tilmelding til Majbritt Pedersen 29609242.

Priserne vil være:

Holdtimer ( fast tilmelding en mdr. af gangen).

Opstaldede på Varde Sportsrideklub 175,00 kr. pr. gang.

Udefrakommende 200,00 kr. pr. gang.

Enetimer:

Opstaldede 275,00 kr. pr. gang.

Udefrakommende 300,00 kr. pr. gang.

Jeg er uddannet berider under Jon D. Pedersen og har mere end 30 års erfaring med dressur og spring – herunder uddannelse af Grand Prix heste. Jeg har bl.a. arbejdet 5 år i Tyskland og 5 år i Norge. Ydermere har jeg haft salgsstald i Oksbøl. Jeg underviser fortsat i spring i Norge.

Som berider er det mit arbejde at uddanne både heste og ryttere. Jeg rider og underviser ud fra hestens præmisser og lytter meget til hestens signaler under ridning. Jeg lægger altid stor vægt på, at både hest og rytter får en god oplevelse. Rytterens glæde ved ridning smitter ofte af på hesten, som derved også bliver mere samarbejdsvillig. Det er derfor også vigtigt ikke at forcere træningen af hesten, men afpasse den efter hestens formåen, således træningen bliver en god oplevelse for hesten. På den måde forsøger jeg også at lære mine elever at behandle hestene ordentligt, og lære dem at det er muligt at få hestene frem i topkonkurrence uden at anvende tvang eller unødigt pres overfor hesten.

Dressurundervisning ved Vibeke Vestergaard

Eksamineret træner Vibeke Vestergaard er daglig leder af Varde Sportsrideklub. Hun underviser når det passer dig - både formiddage og eftermiddage.

Vibeke har mange års erfaring med undervisning af både elevskole og privatryttere på alle niveauer.

Vibeke har uddannet flere heste til middelsvær og enkelte mod grand prix-niveau. Hun har startet til og med Prix st. Georg og sprunget MB på distriksplan.

½ times undervisning:

Opstalere: 175 kr.

Ryttere udefra: 200 kr.

20*60 ridehal eller 20*60 udendørsbane

For ryttere udefra dækker de 25 kr. ekstra pr. time facilitetskort.

Alle ryttere skal være medlem af VSRK for at ride undervisning.

Kontakt på Tlf: 27826381 eller info@vardesportsrideklub.dk for spørgsmål undervisning i dressur.