Elevskolen

VSRK ELEVSKOLEN

Elevskolen er for alle, der har lyst til at gå til ridning. Der er mulighed for at ride både halvtimes hold samt alm. timehold.

Rytteren står selv for at klargøre ponyen før ridetimen, og derfor er det en god ide at møde op i god tid før undervisningstimen starter.

Efter ridetimen sørger den enkelte rytter for at ponyen sadles af, og sættes i boksen, hvis den ikke skal gå med på det næste hold.

Henvendelse vedr. elevskolen til Mette Godt Larsen

mobil:51762221

Kontakt på info@vardesportsrideklub.dk ved spørgsmål eller en gratis prøvetime.

Vi koordinere information og undervisning via facebooksiden VSRK elevskolen. HUSK AT BLIVE MEDLEM HER!

Ridetimer

Elevhold:  60 minutter 1 gang pr. uge 400 kr. pr. md.

Begynderhold:  30 minutter 1 gang pr. uge 225 kr. pr. md.

Før timen skal ponyen strigles og sadles op. Kom derfor i god tid. Der er mellem 2 og 6 ryttere pr. hold.

Det er muligt at modtage eneundervisning i enten spring eller dressur. snak med vores undervisere om mulighederne - det koster 175 kr. for 30 min, ponyleje 25 kr. eller man kan bruge sin ridningsdag.

Part

Det er muligt at få part på en pony 3 dage i ugen.

Parten indeholder 2 gang elevholdsundervisning (mand - torsd) og 1 dag selv fredag-søndag. En part koster 840 kr. pr. md.

Der kan forekomme venteliste. Der kan være 2 parter pr. pony, man står selv for at koordinere hvem der rider hvilke dage i løbet af fre-sønd. det er parternes ansvar at ryde klatter i boksen den dag de rider.

Elevhestene holder sommerferie i juli md. Der er ingen ridnning på helligdage og mellem jul og nytår. Der er ikke undervisning på helligdage. Partryttere må ride deres dage mellem jul og nytår og på helligdage.

Medlem

Udover undervisnngen skal dit barn være medlem af Varde SportsRideKlub. Det koster 450 kr. for unge under 18 år og 540 kr. for voksne at være medlem pr. år.

Holdene er inddelt efter rutine og logistik i forhold til hvornår du ønsker at dit barn skal ride, plads på holdene og brug af ponyerne.

Kom og se en undervisningstime

Anne Vestergaard og Rafinessa,

underviser i elevskolen

Mia Eskesen og Spirit, underviser i elevskolen

Vores undervisere er altid klar til at svare på spørgsmål. Der er plads til alle - nybegyndere, øvede børn, unge og voksne.

Kom og se en undervisningstime og få en snak med underviseren mandag til torsdag fra ca. 16:00-18:00

En typisk undervisningstime består af opvarmning i skridt, trav og galop afhængigt af rytternes niveau.

Dit barn skal have en hjelm(cykelhjelm er ok), fodtøj uden snørrebånd og med hæl (ingen kondisko, korte støvler ok) og et par bukser, der er behagelige at sidde i sadlen med til ridning.

OM VSRK

Varde SportsRideKlub er stiftet i 2013.

Klubben er støttet af Varde kommune og har elevskole, opstalding, undervisning og stævner i både spring og dressur.

Sidst opdateret 22/5-2019

KONTAKT BESTYRELSEN