Vores heste


Karla

Blanding 9 år

Karla, vores søde røde elevpony - hun er ved at være en erfaren dame indenfor rideskolen. Karla er en bestemt dame, med sine egne holdninger, sommetider - men en rigtig kælepot! Karla kan både bruges af de mindre piger, mere erfarende - både i dressur og spring.

Charlie

Haflinger 21 år

Charlie er vores hafliinger, der også har en del år på bagen i rideskolen - derfor er Charlie også blevet en herre med sine egne meninger, men også en pony med et stort hjerte, der kan give en rigtig god ridetur. Charlie nyder både en tur i skoven, men også at ride dressur og at springe. Charlie kan både bruges af de mindre piger (lidt erfaring), større piger og voksne.

Toby

Blanding 20 år

Toby er en ældre kridhvid herre, der har gået tur både med rytter og for vogn, hele sit liv hos han oprindelige ejer Thormod. Toby er en rigtig godmodig hest, som højst vrinsker under rideturen, ingen unoder på nogen måde under ridning. Toby elsker en tur i skoven, men kan også bruges til dressur. Toby egner sig til alle aldre og størrelser, det er kun for de små, hvis de synes, der er for højt op. Thormod er dog indgået et samarbejde med VSRK, om at udlåne nogle heste til os - hvilket vi er taknemmelige over, da det giver os nogle heste med en god portion erfaring, hvor vores ryttere kan lære en masse, på RIGTIGE SØDE heste!

Sunny Boy

Blanding 20 år

Sunny Boy er en rigtig flot farvet kaldet dun/sort vallsk, som har gået tur hele sit liv. S.B har en kæmpe portion erfaring med at rides i skoven, og er derfor en meget sikker hest, at sætte sig op på. S.B kan rides af alle aldre og størrelser - det er kun hvis de små, synes der er for højt op. S.B ejes af Thormod. S.B elsker en tur i skoven, og kan også rides i dressur og let spring. Thormod er dog indgået et samarbejde med VSRK, om at udlåne nogle heste til os - hvilket vi er taknemmelige over, da det giver os nogle heste med en god portion erfaring, hvor vores ryttere kan lære en masse, på RIGTIGE SØDE heste!

Amanda

Shetlænder 12 år

En af staldens to maskotter Amanda er en af staldens to shetlænder ponyer, de kan håndteres af de helt små ryttere. Nyder både at blive striglet, trukket en tur med eller bare blive nusset omkring.