Vores heste

Varde Sportsrideklub passer godt på sine heste. De kommer på fold hver dag, hvor de har adgang til hø og vand. Der er pt. tre undervisningsdage, hvor vi sørger for, at alle ponyer bliver motioneret. Derudover lejes de ud til søde piger og drenge i halvparter, som passer dem som deres egne. 

Laban

Laban bruges på vores pippihold. Han er vores mindste pony. 

Karla

Karla er vores lille frækkert. Hun er fra 2010, så hun er pt. den yngste elevhest vi har. Karla er ca 140 cm og er en lille bred og stærk model. Karla er venlig, fræk og elsker mad.

Halvpart: Frederikke 

Isabella

Isabella er vores ”grand old lady”. Hun er en skøn og dejlig pony, som med sine 20+ har stor erfaring i livet, både som elev- og privathest. Hun er en super begynder-pony men besidder et racergear, når de lidt ældre elever kommer på og vil bestemme. Isabella er ca 143 cm.

Halvpart: 

Timian

Timian er en sød og rolig dame på 20+. Hun har været på VSRK siden sommeren 2022, og vi er meget glade for hende. Hun er 143 høj og har det venligste sind. Hun kan gå med de helt små, selvom hun bred. Hun er ekspert i at veksle mellem de helt små, som hun passer på, og de lidt større, hvor der er mere fart over feltet.

Halvpart: Mathilde